Един контактен център е толкова добър, колкото добри са неговите служители, а служителите на ALBA CALL CENTER са обучени специалисти, които се грижат за Вашите контакти и обслужват входящите и изходящите Ви обаждания. Нашите агенти отговарят на обажданията от името на Вашата компания и следват протокола, зададен от вас, за да гарантират професионализма, които предлагате самите Вие на клиентите си. Винаги може да разчитате на нашия професионален екип при нужда за ваша кампания или дългосрочно обслужване на ваш бизнес процес. Подходите и методите ни на работа позволяват да бъдем гъвкави във всеки един етап от изпълнението на проекта, който ни е възложен, а Вие получавате обратна информация във всеки желан момент. Услугите ни са разработени така, че отделните модули в тях лесно могат да бъдат комбинирани и допълвани помежду си според нуждите на конкретна кампания.

                                                        

Услуги с изходящи обаждания

Ние сме специализирани в сферата на директни продажби, телемаркетинг, уреждане на бизнес срещи, обслужване на игри и мероприятия.
Супервайзорите и служителите в нашия контактен център са мотивирани да постигнат заложените от вас критерии за качество и резултати.

още

Услуги с входящи обаждания

Ние в ALBA CALL CENTER сме експерти в управлението на входящи обаждания. Отговаряме на всяко позвъняване бързо и професио нално. Всяко обаждане е важно за нас и се отнасяме към всеки клиент с еднакво внимание независимо от големината и обхвата на проекта.
 

още

Консултантски услуги

Нашата цел е да помогнем на своите клиенти да постигнат и надминат целите си.
Ако се нуждаете от партньор , който да Ви осигури добре структурирани, оптимизирани и ефективни бизнес процеси, ALBA CALL CENTER е Вашият избор.
 

 

още